Logo

Graag presenteren we ons logo. Het symboliseert hoe we met onze buddyzoekende medemens willen omgaan.

Dragende handen:
Respectvol, gelijkwaardigheid, open staan voor de ander, tijd en ruimte gevend. Het meest kostbare bezit dat we kunnen delen, is onze aandacht.

Duwende handen: Stimuleren van eigen zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Het woord “BUDDY” is omsloten met een lijn: alles gebeurd in de vertrouwelijkheid van de omgang van het buddykoppel. Daar is ruimte voor gesprek en het ondernemen van activiteiten m.b.t. inburgering in onze samenleving.

Het frisse groen symboliseert de start van het buddyschap voor de periode van 4 maanden. Het is een project met een begin en een eindpunt. Hier begint iets moois, hier start een waardevol contact tussen mensen. Het is een aanzet om te integreren. Uiteraard hopen we dat buddycontacten na het project blijven voortbestaan.

Het woord “BUDDY” is groot weergegeven. In dit project staan zij centraal!

Ook het woord Hardenberg is bewust toegevoegd: We richten ons op deze doelgroep in de gemeente Hardenberg en promoten Hardenberg als gastvrije gemeente.

Met dank aan Kees Pijp van Adventure-design uit Hardenberg voor het ontwerp van het logo. (www.adventure-design.nl)

Bekijk onze video.

Op diverse pagina’s van onze website staan video’s. Kun je alle 7 video’s vinden? Meld je aan voor ons volgende buddyproject! We hebben je echt nodig! https://buddyprojecthardenberg.nl/aanmelden/

Deze video’s zijn belangenloos gemaakt door Peter Spit van Ivy Media voor de Beursvloer Hardenberg 2024.
https://www.ivymedia.nl/